Koření

Koření se obvykle používá k vylepšení chutě a vůně jídel (původně sloužilo k překrytí chutě a zápachu zkažených potravin), někdy také k jejich konzervaci. Koření se vyrábí ze sušených nebo čerstvých částí rostlin. Některé druhy koření zlepšují trávení (např. zázvor, pepř, hořčice, paprika) nebo působí jako přírodní antibiotikum a proto zpomalují rozvoj bakterií - všem nám dobře známý česnek, křen nebo paprika. Koření se často nepoužívá jen samostatně, ale spolu i s jinými. Proto se na trhu objevují různé směsi koření, které jsou předurčeny pro dochucení jídel, a to např. guláše, ryb, různých druhů masa nebo se rovněž užívá k "zpestření" zeleninových salatů, případně jen okrajové k dotvoření chuti zeleniny.

V naší nabídce máme jak jednodruhové koření, tak i kořenící směsi značky NADIR.

  • Jednodruhové koření Nadir se vyznačuje vysokou kvalitou, skvělou chutí a intenzivním aroma. Je základem pro vaše kulinářské úspěchy.
  • Kořenící směsi jsou inspirovány čistou přírodou, jsou připraveny bez konzervantů a umělých barviv. Pro skvělé dochucení vašich oblíbených jídel.

Podkategorie

seznammřížka
Zobrazit:
Řadit podle: